informasjon

NORSK SOMMERSKOLE UKE 26-31

FOR BARN MELLOM 8-13ÅR

Mandag til fredag i uke 26-31, er det et sommerskoletilbud i København, hvor alt foregår på norsk.


Mandag til fredag fra 09-15 hver dag.

Et fridstilbud for norskspråklige barn, dog behøver ikke barna snakke norsk, så lenge de forstår det.Forløp

Hver dag starter kl.09:00 og slutter klokken 15:00, med mulighet for utvidelse; fra kl. 08:00-09:00 og 15:00-17:00.Hva skjer på sommerskolen?

Kreative og gøye aktiviteter, der fokus er trivsel.

Sosiale aktiviteter der barna blir godt kjent med hverandre! Her finner man alt fra teambuilding til, kunstopgaver, teaterlek, utflukter i nærområdet og byen. Ved godt vær, vil der være både strandtur og is på menyen!Det er max 10 barn per gruppe.-Nye norske venner i København
-Gøy lek og kreativitet
-Professjonell og erfaren underviser
-Teambuilding
-Sosiale aktiviteter
-Adskilte aldersgrupper


Pris - 1800, for en uke, kontakt meg for pris på utvidet tilbud.

HVORDAN MELDER JEG PÅ MITT BARN?
Send en e-mail til sommerskole@copenhagenriver.com med tilmelding; presiser hvilken uke det er snakk om, navn på barn og alder, så vender jeg tilbake med en bekreftelse.


Du kan naturligvis også benytte formularen under fanen kontakt.Underviser og sommerskolleleder Madeleine Dolby er utdannet skuespiller, teaterpedagog og sykehusklovn som bor og jobber i København.


Jeg er utdannet i dramapedagogikk fra Universitetet i Agder og har sykehusklovnegrad fra Danske Hospitalsklovne her i Danmark.


Gjennom årene har jeg opptrådt i teaterstykker, reklamefilmer og musikkvideoer både i Danmark og Norge. Har undervist i både kunst, sirkus og amatørteater, for barn, ungdom og voksne i 10 år.


Madeleine